Zwembadrand en tuin
aanleggen met natuursteen

De natuurlijke uitstraling van natuursteen geeft je tuin een authentieke look. Het is ideaal om er je zwembadrand mee aan te leggen of je terras in een nieuw jasje te steken. Het ziet er niet alleen mooi uit, het is ook enorm duurzaam. Omdat natuursteen niet gefabriceerd is door mensen, heeft het kleine imperfecties die net dat beetje extra toevoegen aan de uitstraling. In deze blog dompelen we je onder in de verschillende soorten natuursteen om te gebruiken voor de aanleg van je zwembadrand of tuin.

De voordelen van een zwembadrand in natuursteen

De warmte en klasse van natuursteen zijn ongezien. Elke steen is uniek. Natuursteen bestaat in alle vormen en maten, waardoor je ongetwijfeld vindt wat je nodig hebt. Het duurzame materiaal is onder meer geschikt voor zwembadranden, terrassen en opritten, maar natuursteen kan ook gebruikt worden voor vensterbanken, trappen of tafels. Dankzij zijn esthetische meerwaarde is het een geliefd type steen bij heel wat levensgenieters. Natuursteen is trouwens ook uitstekend geschikt voor binnenshuis, ook in combinatie met vloerverwarming. De onderhoudsvriendelijkheid is dan weer een groot voordeel voor gebruik buitenshuis.

Naast natuursteen zijn ook keramische tegels een optie om te gebruiken bij de aanleg van je tuin of zwembadrand. Meer info over keramische tegels vind je hier.

Een zwembadrand in graniet

Er bestaan verschillende soorten natuursteen. Zo zijn er onder meer graniet, zandsteen, kalksteen en basalt. Een granieten zwembadrand geeft een unieke en persoonlijke toets aan je zwembad. Graniet is zeer hard en weersbestendig en is verkrijgbaar in verschillende toepassingen zoals kasseien en tegels. Het heeft een hoge hardheid, is slijt- en  krasvast en komt voornamelijk voor in grijstinten. Neem gerust een kijkje in ons aanbod met meer dan 1600 producten voor extra informatie over graniet en de andere soorten natuursteen om je zwembadrand mee aan te leggen. Ontdek zeker ook onze toebehoren voor een vlotte plaatsing en onderhoudsproducten.

Duurzame zwembadrand of tuin bij Marshalls

Wil je binnenkort je zwembadrand of tuin vernieuwen en denk je eraan om natuursteen te gebruiken? Weet dan dat er eindeloos veel duurzame oplossingen bestaan. Of je nu rechte of ronde hoeken verkiest, een boordsteen die past bij je terras of net niet, bij Marshalls bouwen we mee aan de zwembadomgeving van je dromen.

Marshalls is een internationaal bedrijf, gespecialiseerd in innovatieve bestratingsproducten sinds 1890. In ons kwalitatief, duurzaam aanbod vind je alle tegels voor tuin en terras, zwembad en oprit. We brengen graag jouw droomproject tot leven. Tot binnenkort?

Onze topproducten

GERELATEERDE ARTIKELEN

Menu
YouTube
Pinterest
LinkedIn