Het volledige
Marshalls gamma:

Alles voor de plaatsing en afwerking
van je tuin en tegels

Je tuin is een belangrijk onderdeel van je woning. Een gezellige buitenomgeving is de ideale setting voor geanimeerde gesprekken met vrienden en een lekkere barbecue met familie. Een mooi terras, verfijnde afwerking of functionele details zorgen ervoor dat het buiten fijn vertoeven is.

EIGENSCHAPPEN

TOEPASSINGEN

Ruim assortiment voor diverse toepassingen

Duurzame producten

Technische fiches beschikbaar

Oprit

Terras

Zwembad

Van tegeldragers en schanskorven tot decoratieve stenen

Bij Marshalls vind je een ruim assortiment aan afwerkings‐ en plaatsingsmaterialen, van puur functioneel tot louter decoratief. Ontdek onze diverse siegrinden, afboordingsstenen, tegeldragers en ‐kruisjes, klinkerdeksels, voegmiddelen, schanskorven en ‐vulling en grindstabilisatieplaten.

INSPIRATIE

Maak van je tuin een streling voor het oog

Een echte thuis is niet alleen de ruimte tussen vier bakstenen muren. Ook alles wat zich rond de woning bevindt, draagt bij aan het warme thuisgevoel. Een mooie oprit geeft je een welkomstgevoel, een warm terras nodigt uit tot gezellige momenten met vrienden en familie. En dat eventuele zwembad in de tuin vraagt nu eenmaal om een kwaliteitsvolle zwembadrand en bijhorend terras met uitstraling, toch?

Met enkele functionele en decoratieve elementen geef je je buitenomgeving net dat tikkeltje meer. Laat je inspireren door ons ruime aanbod aan afwerkingsmaterialen en producten voor plaatsing. Onze lokale verdelers kunnen je verder helpen om de juiste keuze te maken.

Onze topproducten

Creëer samen met ons het tuinproject van je dromen

DOWNLOAD ONZE GRATIS CATALOGUS BOORDEVOL INSPIRATIE EN DE MOOISTE MATERIALEN

GERELATEERDE ARTIKELEN

Creëer het landelijke terras van je dromen

Ben je liefhebber van het buitenleven? Hou je van karakteristieke en authentieke elementen? Dan kies je zonder twijfel voor een landelijke stijl. Het is niet alleen klassevol, de stijl biedt ook oneindig veel mogelijkheden om je tuin of huis mee in te kleden. Maar wat is een landelijke stijl precies en hoe creëer je een landelijk terras dat stijlvol de brug maakt naar je woning?

LEES MEER

Uitgezocht: sierbestrating voor je oprit

Een oprit is een belangrijk element van je woning. Natuurlijk wil je niet dat jouw oprit een spiegel is van de andere opritten in de straat. Met sierbestrating doe je jouw oprit opvallen. In deze blog lees je meer over sierbestrating, de mogelijke bestratingsmaterialen en geven we enkele voorbeelden van bestrating voor je oprit ter inspiratie.

LEES MEER

Meer inspiratie? Vraag je gratis brochure aan.

Vul je gegevens in en download onze gratis catalogus boordevol inspiratie en de mooiste materialen.

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
YouTube
Pinterest
LinkedIn