Het volledige
Marshalls gamma:

Alles voor het onderhoud
van tuin en tegels

Wanneer de lentezon jaarlijks komt piepen, jeuken de handen om het terras en de oprit onder handen te nemen. Je terras of oprit schoonmaken doe je eenvoudig en snel met ons assortiment onderhoudsproducten van FILA en onze Marshalls Private Label‐producten. Ontdek producten voor algemeen onderhoud, vlekverwijdering en bescherming van natuursteen, keramiek en betonproducten.

EIGENSCHAPPEN

TOEPASSINGEN

Gerenommeerd internationaal merk

Ruim assortiment

Duidelijke instructievideo’s

Oprit

Terras

Zwembad

Gewoon verzorgd of helemaal perfect, jij kiest

Of je nu houdt van een afgelikte tuin of niet, hygiëne en een verzorgd uitzicht zijn voor iedereen belangrijk. Maak daarom gebruik van duurzame, kwaliteitsvolle onderhoudsproducten voor een optimaal resultaat. Bij Marshalls vind je wat je nodig hebt.

INSPIRATIE

Geef je oprit en terras de aandacht die ze verdienen

Een buitenomgeving is altijd onderhevig aan temperatuurschommeling en neerslag. Geef groenaanslag en mos of vetplekken geen kans met de juiste onderhoudsproducten, en zorg er bij de plaatsing ook voor dat je het juiste voegmiddel gebruikt. Want voegen vergen vaak meer onderhoud dan de tegels zelf. Voor zowel keramische tegels en natuursteen als voor betonklinkers heeft Marshalls een ruim aanbod in huis.

Op zoek naar een goed onderhoudsproduct om vet‐ of drankvlekken te verwijderen, of een kwalitatief reinigings‐ of beschermingsproduct? Onze verschillende verkooppunten kunnen je verder helpen om de juiste keuze te maken.

Onze topproducten

Creëer samen met ons het tuinproject van je dromen

DOWNLOAD ONZE GRATIS CATALOGUS BOORDEVOL INSPIRATIE EN DE MOOISTE MATERIALEN

GERELATEERDE ARTIKELEN

Creëer het landelijke terras van je dromen

Ben je liefhebber van het buitenleven? Hou je van karakteristieke en authentieke elementen? Dan kies je zonder twijfel voor een landelijke stijl. Het is niet alleen klassevol, de stijl biedt ook oneindig veel mogelijkheden om je tuin of huis mee in te kleden. Maar wat is een landelijke stijl precies en hoe creëer je een landelijk terras dat stijlvol de brug maakt naar je woning?

LEES MEER

Uitgezocht: sierbestrating voor je oprit

Een oprit is een belangrijk element van je woning. Natuurlijk wil je niet dat jouw oprit een spiegel is van de andere opritten in de straat. Met sierbestrating doe je jouw oprit opvallen. In deze blog lees je meer over sierbestrating, de mogelijke bestratingsmaterialen en geven we enkele voorbeelden van bestrating voor je oprit ter inspiratie.

LEES MEER

Meer inspiratie? Vraag je gratis brochure aan.

Vul je gegevens in en download onze gratis catalogus boordevol inspiratie en de mooiste materialen.

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu
YouTube
Pinterest
LinkedIn