Het volledige
Marshalls gamma:

Tegels in natuursteen voor terras, oprit en zwembad

De naam doet het al vermoeden: natuursteen is een 100% natuurlijk product, gevormd door gestold magma of aardlagen. Een brede waaier aan natuursteentypes veroveren menig harten, van graniet, Indische zandsteen tot Belgische blauwe hardsteen™, basalt en zoveel meer.

EIGENSCHAPPEN

Estetische slijtage icon

Esthetische slijtage

Lange levensduur icon

Lange levensduur

Makkelijk in onderhoud icon

Onderhoudsvriendelijk

TOEPASSINGEN

Oprit

Terras

Zwembad

Natuursteen is onmogelijk te evenaren

Natuursteen is uniek in zijn soort en is onmogelijk te evenaren. Kies dus voor het origineel. Dit type steen wordt doorheen de jaren mooier en gaat een leven lang mee. Het duurzame, sterke materiaal geeft je de vrijheid om een terras, oprit of zwembadomgeving op maat te creëren.

INSPIRATIE

Stem je keuze op je behoeftes af

Op zoek naar het juiste type natuursteen voor bij je zwembad? Kies dan niet voor een donker exemplaar dat snikheet wordt in de zon. Een ruwe afwerking, denk maar aan gevlamd of geborsteld, is in deze context ideaal om niet uit te glijden. Denk je eerder aan natuursteen voor je oprit? Kies dan voor een sterke soort die hard en weinig poreus is.

Marshalls vindt professioneel advies even belangrijk als een goede service. Kom dus gerust langs in onze showroom of bij één van onze lokale verdelers voor gedegen advies op maat.

Onze topproducten

Creëer samen met ons het tuinproject van je dromen

DOWNLOAD ONZE GRATIS CATALOGUS BOORDEVOL INSPIRATIE EN DE MOOISTE MATERIALEN

GERELATEERDE ARTIKELEN

3 voordelen van natuursteen

Op zoek naar een vloerbekleding voor de veranda, het terras of de oprit? Op het internet vind je veel informatie maar is deze wel betrouwbaar. Wij helpen je graag verder door in deze blog 3 voordelen te bespreken van natuursteen.

LEES MEER

Wat moet ik weten over zwembadboorden?

Een heerlijke plons kunnen nemen in je eigen stijlvolle zwembad, wie droomt er niet van? Verfrissend en deugddoend, maar toegegeven, een zwembad is ook gewoon mooi om naar te kijken. Zeker als je waterpartij opgaat in je piekfijn afgewerkte tuin en het terras er naadloos op aansluit. De juiste zwembadboorden kies je dan ook niet zomaar. In deze blog zoomen we in op keramische zwembadboorden en zwembadboorden in graniet.

LEES MEER

Meer inspiratie? Vraag je gratis brochure aan.

Vul je gegevens in en download onze gratis catalogus boordevol inspiratie en de mooiste materialen.

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu
YouTube
Pinterest
LinkedIn