Het volledige
Marshalls gamma:

Keramische tegels voor terras,
oprit en zwembad

Met keramische tegels kan je alle richtingen uit. Tal van kleuren en stijlen bieden voor elk wat wils. Keramiek is bovendien krasbestendig en zeer onderhoudsvriendelijk. Ook de antislip eigenschap maakt van dit type steen een voltreffer.

EIGENSCHAPPEN

Volkeramisch volgekleurd icon

Volkeramisch en volgekleurd

Antislip en Antistatisch icon

Antislip

Kras- en vlekbestendig icon

Onderhoudsvriendelijk en krasbestendig

TOEPASSINGEN

Oprit

Terras

Zwembad

Puur comfort met keramiek

Keramische tegels zijn weinig vlekgevoelig dankzij de hoogwaardige afwerking en zijn eenvoudig te reinigen. Naast die onderhoudsvriendelijkheid is ook de krasbestendigheid een grote troef. Een vakkundige plaatsing zorgt er tot slot voor dat je keramische tegels een leven lang tegen weersinvloeden bestand zijn.

 

Ontdek onze keramische tegel met betonlook 👉 de Concreta

Andere video’s zijn te vinden op ons YouTube kanaal!

INSPIRATIE

Stem je keuze op je behoeftes af

De keramische tegels van Marshalls zijn volkeramisch en worden gemaakt van gebakken klei. De impact van het productieproces op het milieu is dan ook erg beperkt. Dat dit type steen daarnaast ook nog eens volledig recycleerbaar is na gebruik, betekent dat keramiek een toonvoorbeeld is van circulaire bouwmaterialen. Keramische tegels voor oprit, terras of zwembad zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Laat je creativiteit de vrije loop en stel je eigen tegel samen. Door de talrijke kleuren, vormen, diktes en afwerkingen is er voor elk wat wils. Creëer het terras van je dromen en geniet na een drukke dag van je tuin.

Onze topproducten

Creëer samen met ons het tuinproject van je dromen

DOWNLOAD ONZE GRATIS CATALOGUS BOORDEVOL INSPIRATIE EN DE MOOISTE MATERIALEN

Meer inspiratie? Vraag je gratis brochure aan.

Vul je gegevens in en download onze gratis catalogus boordevol inspiratie en de mooiste materialen.

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Wat moet ik weten over zwembadboorden?

Een heerlijke plons kunnen nemen in je eigen stijlvolle zwembad, wie droomt er niet van? Verfrissend en deugddoend, maar toegegeven, een zwembad is ook gewoon mooi om naar te kijken. Zeker als je waterpartij opgaat in je piekfijn afgewerkte tuin en het terras er naadloos op aansluit. De juiste zwembadboorden kies je dan ook niet zomaar. In deze blog zoomen we in op keramische zwembadboorden en zwembadboorden in graniet.

LEES MEER

Kies het juiste terras voor rond je zwembad

Een zwembad in je tuin zorgt voor een luxueuze uitstraling. Het is dan ook aangeraden om een terras te creëren dat naadloos aansluit op je zwembad, zodat je voeten het fijne gevoel van tegels of klinkers aanvoelen als je uit het zwembad komt. In deze blog zoomen we in op de verschillende mogelijkheden om je terras perfect te laten passen bij het zwembad van je dromen.

LEES MEER

YouTube
Pinterest
LinkedIn